Hem » Mitt liv » Mina tankar och tårar går till Norge

Mina tankar och tårar går till Norge

Det är helt ofattbart… helt fruktansvärt förfärligt. Hur kan en människa vara så grymt beräknande och kallblodig. Det knyter sig i bröstet när jag tänker på de ungdomar som levde i skräck och verklig dödsångest… och de stackars anhöriga som fick vänta på besked om sina barn.

Jag tycker att det är så svårt att greppa det hela och förstå att det faktiskt hänt, det är som en film… först en bomb i centrala Oslo och sedan en massaker på minst 85 döda ungdomar. Barn som var på ett sommarläger för att umgås och ha kul med sina kompisar. Ofattbart… för att inte tala om den otroliga attacken det är mot den norska socialdemokratin och den demokratiska friheten. Jag känner mig väldigt skakad över detta och är nästan som förlamad, hur ska man hantera detta. Det här är ju sådant som inte händer.

Jag hoppas hoppas bara att han var själv, att det handlar om en ensam skruvad psykopat.

Sympatier och kärlek till vårt grannland

Inga kommentarer to “Mina tankar och tårar går till Norge”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)