Hem » Mitt liv » Härliga tider

Härliga tider

Jag är så glad att jag har fått åka till Malta, alla vi ledare säger det hela tiden att man kan knappt fatta att vi är här och att vi dessutom får betalt… eller ja vi får fickpengar.

Igår var vi till St Peters pool, en helt otrolig klippformation vid havet där vattnet liksom ätit sig in i berget så att man kunde hoppa från ca 4 ned i vattnet. Jag vågade ju naturligtvis inte, stod där vid kanten länge men fega ur, alldeles för högt för mig.

Idag har kidsen en fri dag, mycket välbehövligt. De är väldigt trötta av all sol och alla aktiviteter. Kan själv behöva lite tid, tror att jag ska gå ned till beachen och steka lite. Jag börjar faktiskt få fin färg. Är ledsen att ni inte får se några kort men jag tog faktiskt aldrig med mig kameran, orkade inte släpa. Får se om kidsen lägger upp något på fejan sen. Måste bara säga att jag har en sån bra grupp, de är alla så fina och ordentliga, jag skulle kunna åka jorden runt med dem själv utan problem. Bästa gruppen ever!

Hoppas att alla har det fint där hemma. Jag saknar er mycket, mest Stefan då förstås.

Hej då från soliga Malta

2 kommentarer to “Härliga tider”

  1. Kul att höra hur du har det! Låter inte helt fel, jag är definitivt avundsjuk 😉

  2. Det låter som du har det bra 😉 Inte avis allllls! :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)