Hem » Gallerier, Mitt liv » Sommar sommar sommar

Sommar sommar sommar

Började skriva på det här inlägget i måndags men hann inte färdigt, men bättre sent än aldrig. Oh vilken helg (förra helgen alltså) det har varit, helt underbart sommarväder… vi har seriöst haft flippflopp och klänning hela helgen! Kunde inte ha blivit bättre. Hade ju familjen Häggkvist på besök och det har varit lika trevligt och underbart som alltid. Plus att det alltid är effektivt att ha med henne, man får så mycket gjort, hon är lite som en virvelvind när hon kommer igång. Resultatet blev i alla fall en helt underbar balkong. Stefan slipade ju golvplattorna förra helgen och jag tvättade räcket, så nu när vi fick besök med bil så passade vi på att införskaffa möbler och fina planteringar… så vi har fått en bit av paradiset, balkongen är bäst och jag njuter varje sekund av att sitta på den.

Det var alltså en fartfylld helg, eller vi gjorde egentligen inte så mycket utan slappade mest i värmen, men när man adderar två vuxna och framför allt två barn till oss i vanligafall blygsamma två så blir intensiteten lite högre… men det är fantastiskt, jag är så lyckligt lottad som får så mycket besök. Det är så härligt eftersom det blir som att ha semester, fast man är hemma, och får uppleva delar av Stockholm som man annars inte besöker. Vi åkte exempelvis till Ulriksdalsslott och åt picknicklunch, helt fantastiskt och supermysigt ställe.

Imorgon ska vi susa upp till Sundsvall och umgås med resten av familjen… jag tycker om familj. Jag hörde för några veckor sedan en kompis berätta om en kompis till denne som gjort en deal med sin sambo att för varje gång de umgås med familj så måste han få en dag att göra något roligt, typ spela TV spel…:shock:… jag tyckte det lät helt knäppt, som om det vore ett straff att träffa familjen. Men denna person tycker tydligen inte om familj så mycket… tur att alla är olika, tänk om Stefan inte skulle vilja träffa och umgås med familjen ”Näää Maria, jag tycker inte att det är så lämpligt att din syster och hennes familj kommer och hälsar på”… huh, det skulle aldrig fungera.

Nu ska jag sluta att sitta här vid datan utan sätta mig på vår FINA UNDERBARA balkong som jag längtar till.

Här är lite bilder från helgen och på balkongen:

 

3 kommentarer to “Sommar sommar sommar”

  1. Men vilken fin balle!!! Avis :)

  2. Jag instämmer med Jenny! Den balkongen dricker jag gärna vin på 😉

    Såg förresten Död snö igår! Få ju ta den för var den är, å då tycker ja den va asbra! :smile: Första gången vi tycker lika? 😉

  3. Fin blogg. kan du och dina söta läsare kolla på min blogg? jag skulle bli jätte glad. Och ni får gärna skriva en söt komentar hi hi. Pöss pöss och ta hand om er <3. 😀

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)