Hem » Mitt liv » Solen skiner på mig

Solen skiner på mig

image

Just nu är livet inte så tokigt, solen skiner och fåglarna kvittrar. Visst är det några envisa myror som av någon anledning hela tiden vill bekanta sig men det struntar jag i just nu. Härligt hur man ibland plötsligt bara kan få en massa tid för sig själv. Sitter och väntar på att en expedition ska öppna och slås av hur härligt livet är just nu, trots myror och lång väntan.

Men det är inte bara solen som gör mig glad utan allt roligt som jag ska få göra. Igår fick jag ett jobb erbjudande från STS att åka till Malta i sommar. Kanske hur kul som helst. Och till helgen så får jag fint besök av Maria Bruneryd och Elin Back från Sundsvall. Över påsk kommer hela konkarongen Häggkvist och myser med oss i solen. Och helgen efter det tar vi en tripp upp till Sundsvall själva. Och helgen efter det så flyger vi till Wien för att hälsa på en kompis som bor där. Inte illa kalender att ha framför sig!

Ibland har man det bra, gäller att komma ihåg det när solen går i moln.

Puss på er och ut i solen!

Inga kommentarer to “Solen skiner på mig”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)