Hem » Gallerier, Mitt liv » Solen skiner

Solen skiner

Trots min väldigt positiva rubrik så måste jag få skicka ut en fråga till världen, VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ INIHELVETE JÄVLA KRÅNGLIGT? Phuuu jag saknar den tiden då man gjorde saker manuellt, då man skrev på ett papper och inte behövde veta tusen användarnamn och 17miljoner olika lösenord och visst det finns program för sånt men då ska man ju komma ihåg lösenordet och användarnamnet till det eller vara uptodate kring huruvida nån jävla trial period är över och vad fan det betyder. Och låt mig inte ens börja prata om det jävla bankid:t som tydligen ska vara det mest komplicerade i världen…. uhuuuuuuuu

Sååå nu kan jag lämna den frustrationen, i några minuter alla fall. Solen skiner ju faktiskt och jag har det riktigt bra i vår nya fina lägenhet. Åre var fantastiskt, för er som inte vet så var jag, Stefan + mina syskon med respektive, till Åre  torsdag till söndag på en vuxenhelg utan söta småbarn. Det var super härligt att bara umgås och åka skidor. Även om jag måste erkänna att första turen ned för skutan var bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Det var som att jag aldrig stått på ett par skidor förut. Jag, Stefan och Viktoria ville ta det lite lungt och undvika röda backar, i alla fall till att börja med, så vi valde ”Långsvängen” som har färgen blå och är en lättare backe som går lite horisontellt med fjället. Problemet var bara att den var så förbaskat smal och när man är en så ”van” åkare som jag behöver man kunna göra stora svängar, speciellt åt vänster som är värst. Fattar inte varför det är så hemskt att svänga åt vänster, inte hjälpte det heller att vänster i långsvängen är stupner för fjället…. huh jag satte mig nästan ned och grina ibland, men jag plågade mig ned för jag vet att om jag bara håller på så lossnar det tillslut. Jag är så vansinnigt feg när det gäller fart, tycker inte om när det går fort om jag inte känner att jag har kontroll men har jag kontroll så kan jag släppa på bra och det är då jag börjar våga röda backar också.

Vi klarade oss igenom första dagen i alla fall om än ganska mörbultad, det är ganska jobbigt att spänna varje fiber i din kropp i flera timmar och dessutom vara livrädd samtidigt så att du spänner hjärnan också… om man nu kan göra det. Det blir lite problematiskt för mig också med min skräpkropp, när jag spänner mig så mycket, för då får jag så ont vilket leder till att jag blir väldigt sur när det känns som att jag inte kan åka för att jag har ont i fossingarna… men det är bara att skita i det och köra på, det släpper så småningom, det blir lite som en mental låsning också tror jag. Andra dagen gick bättre och sista dagen var fantastisk, solen strålade och underlaget var fantastiskt. Kort och gott underbar helg, det är nyttigt att utmana sig ibland.

Nu ska jag snart dra iväg och spinna lite. Ikväll blir det vårmingel med Lärarförmedlarna, vikariepoolen som jag blivit anställd i, det blir säkert kul och gratis mat är ju aldrig fel. Helgen blir ganska lugn, än så länge i alla fall. Vi ska på födelsedagsfest på lördag med rött coocktailtema, jag har införskaffat en rödpennkjol att ha på och röd cava att dricka, jag kommer vara dazzling!

Här är lite bilder från sista dagen då vi åkte i Tegefjäll, mycket sympatiskt fjäll:

 

Inga kommentarer to “Solen skiner”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)