Hem » Mitt liv » Shite vilken rysare

Shite vilken rysare

Klockan 13 idag så hade vi beställt flyttstädning till vår gamla lägenhet, visst kan kanske tyckas vara lättja från vår sida men jag hade verkligen ingen lust att städa stället. Jag går dit lite tidigare för att kolla läget i lägenheten och kommer på att ”Ojoj vi har ju sagt upp elen”, men som tur är så finns det ett uttag ute i korridoren som jag visade för de som skulle städa. Så jag gick hem i godan ro för att se på lite TV och koppla av när de fejar och gör fint, men ringer Stefan och berättar om bristen på el. Han hävdar att man kan sätta på den om man vrider på huvudströmbrytaren så jag kvistar tillbaka till ärvingevägen 14, ganska misslynt, för att prova.

Väl där så var det som jag trodde, elen är avstängd och går inte att sätta på. Stefan tyckte, via telefon, att jag skulle kolla uttaget ute i hallen för säkerhetsskull vilket jag gjorde och det fungerade inte heller PANIIIIIIIIIK I KUBIIIIIK. Jag försöker ringa fortum för att höra om de kan sätta på den åt oss så att de kan städa, där sitter jag i telefonkö skitlänge trots att jag har köplats 1. Tillslut får jag prata med en kvinna som säger att de inte kan sätta på elen eftersom jag inte ringt innan klockan 11. Jag funderar lite över varför det är så, är det så komplicerat att göra eller… ÄNNU STÖRRE PANIK… jag ser hur pengarna bara rullar då jag har en städfirma som inte kan städa. Jag plingar på våra grannars dörr men de är inte hemma, men så plingar jag på nästa granne och han är som en ängel som är hemma och låter oss använda hans uttag.

Jisses, snacka om att jag inte hade räknat med den komplikationen… huh… well all is good, nu har de el och venen i min panna har slutat bulta, men ojoj hur mycket det hade kunnat gå åt fanders.

Inga kommentarer to “Shite vilken rysare”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)