Hem » Bästa tipsen » Bra filmer att se

Bra filmer att se

Bästa tipsen:

Igår var det söndag och bakisdag, var ju som jag nämnde i förra inlägget på partaj hos en kompis i lördags och kom hem när solen började gå upp… hade sjukt kul. Men för oss är bakisdagar = filmdagar alt. serier. SÅ jag tänkte att jag skulle tipsa om lite bra film, några som vi såg igår men även några vi sett vid andra mindre bakfulla tillfällen :mrgreen: Om ni klickar på film namnen så har jag länkat till IMDB så den som vill kan läsa mer, men det hade ni säkert redan fattat.

 • The troll hunter – hysteriskt bra norsk film, har kallats mokumentary på några ställen. Väldigt rolig och oväntat bra.
 • 500 days of summer – en bra amerikansk icke-kärlekshistoria, väldigt bra soundtrack.
 • Legenden om ugglornas rike – mysig och spännande animerad film. Otroligt välgjord och snygg, hade nog varit en killer i 3D
 • Clash of the Titans – en riktig äventyrsfilm (vilket jag älskar, speciellt när jag är bakis), snygga effekter och inte så cheesy som sådana filmer kan vara. Handlar om en slitning mellan grekiska gudar, halvgudar och människan.
 • I love you, Man – åh så bra, åh så rolig!!! Snälla se den. Handlar om manlig vänskap.
 • Trassel – mycket rolig och fyndig animerad film som de flesta säkert redan sett reklam för.
 • The imaginarium of Doctor Parnassus – väldigt konstig och stundvis otroligt rökt film, men väldigt sevärd och intressant.
 • The last airbender – jättebra fantasyfilm, jag var i extas. Passar bra för yngre tittare också. Hoppas hoppas hoppas på en uppföljare.

Så det får räcka för nu, se de här filmerna nu och skriv gärna vad ni tyckte :razz: Nu ska jag äta lunch *puss*

 

 

One Comments to “Bra filmer att se”

 1. Kul med filmtips! Å roligt att ni gillade I love you man :mrgreen:

  Själv kan jag efter gårdagen bara utlysa en varning istället, se INTE flickan från ovan (the lovely bones). Sämsta filmen jag sett hittills i år!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)