Hem » Mitt liv » Bra där Maria

Bra där Maria

Jag är mycket stolt över mig själv, jag gjorde just något bra. Sitter på tåget hem till Stockholm och är ganska less eftersom de inte hade någon vagn för obokade platser och alla andra är bokade, men man fick sätta sig i 1a klass (som för övrigt ser precis ut som de andra) vilket jag gjorde och sitter därför bekvämt åt rätt håll.

Väl här så sätter snart en kille på sig hörlurarna eller man skulle kunna tro att jag gjorde det själv eftersom jag hörde musiken klart och tydligt, mycket störande i alla fall i flera timmar. Så jag gick fram och sa till, bad honom sänka vilket han snällt gjorde. Istället för att sitta och irritera mig på honom så gjorde jag något åt saken, mycket tillfredsställande faktiskt… synd bara att han ungefär skulle behöva sänka lika mycket till, jag hör fortfarande basgången och trummorna, men man får vara glad för det lilla :)

One Comments to “Bra där Maria”

  1. Så istället för att bara du irriterade dig 100% under resan, så är ni nu två som delar på irritationen. Han för att han inte får bestämma volym själv, och du som fortfarande inte är nöjd. 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)