Hem » Mitt liv » Livet är allt bra fint ibland

Livet är allt bra fint ibland

7 februari 2011

Mmmmm ja vi fick lägenheten. Helt underbart, kan knappt fatta det. Skrev på kontrakt i torsdags och började packa i lördags, visst vi får inte tillträde förrän 1 mars och flyttar in helgen efter men vi kan liksom inte hejda oss :mrgreen:

Vi hyrde en lite minibil (eller ryggsäck som mamma kallade den sist) i lördags för att åka runt och kolla på möbler. Blev en riktig heldag, for kors och tvärs mellan Bromma, Rotebro, Barkarby och Kista. Angenämt dock att kolla på möbler och planera hur vi ska ha det. Sist på dagen så åkte vi in på Chilli för att kika lite, det är en hyffsat ny inredningsbutik här i Stockholm och tur var väl det att vi åkte dit för där hittade vi THE soffa och ett mycket praktiskt soffbord som inkluderade två puffar, shit va vi kommer kunna entertaina och ha många gäster  :lol:

Livet är som sagt ganska bra för oss nu. Ska åka till Åre med mina kära syskon vecka 11 och swischa lätt ned för skutan i mina nya skidbyxor som jag fyndade i lördags. Sen har vi bestämt oss för att gifta oss nästa år också :razz: Tänker oss att det tidigast blir i juni  :razz: Så nu kan vi börja planera på riktigt, synd bara att jag missat typ alla bröllopsmässor i hela Sverige, alla är i början av året och då menar jag verkligen i början.  Så jag får nog hålla tillgodo men tidningar tills nästa mässa/or. Känns sjukt konstigt, vadå är vi så stora liksom.

Ska man prata om lite tråkiga saker så börjar jag få ont i fossingarna igen :sad: inte så kul, och igår började jag bli lite stel/svälld i fingrarna. Men doktorn ska ju ringa imorgon, så jag hoppas att mina vitablodkroppisar har ynglat av sig så att jag kan få ny medicin kvickt… suck vore tråkigt annars. Tur att det finns så mycket roligt att fokusera på istället såsom flytt, Åre, massa fint besök från div norrlandsbor och så bröllopsplaner också såklart.

Nu måste jag sluta för Steffe har diskat klart och vi ska se på The Pillars of the Earth

Puss på er alla mina fantastiska vänner och min underbara familj!

Vårt nya slott :)

4 kommentarer to “Livet är allt bra fint ibland”

  1. NICE!

  2. Men gud vad härligt! :smile: Kul att se planritningen också, jag skulle kunna spana på såna och fantisera och planera hela dagarna! För att inte tala om soffan, värsta drömmen!

    Och GUD va roligt att börja planera och tänka på bröllop, på riktigt liksom när man har bestämt sig 😀

    Tycker att vi måste ses snart, det blir alldeles för sällan! Ni kan också prella söndagen den 20e för att kanske fira min födelsedag. Och på tal om det, får vi fira Stefans födelsedag med en vild fest för att säga hejdå till gamla lägenheten eller blir det första gången vi får se ert nya slott?? 😆

  3. Jippi vad mycket roligt, gifta er wow!!!

  4. Nunununu jag vill flytta NU

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)