Hem » Mitt liv » Idag är det onsdag

Idag är det onsdag

16 februari 2011

och den här dagen har ju börjat otroligt bra, eller jag kanske ska säga att så här i halvlek börjar det arta sig. Morgonen var väl sådär, jag vaknade av väckaren och kände att jag ville nog helst inte vakna alls och sen när jag skulle göra frukost så välte jag ut en tesil… wohhoooo jippie… och sen när jag skulle äta frullen så smakade allt slipdamm… mumms. Inget hade jag att göra heller, min föreläaning börjar inte förrän 13 så jag bestämde mig för att åka till SU tidigare. Väl på tuben händer något väldigt facinerande, jag sitter där i mina egna tankar när jag helt plötsligt märker att jag glömt var jag är, vart jag ska och vilken tunnelbanelinje jag sitter på… hum ja vad säger man psyket nästa eller, som tur var så kom jag ganska så snabbt på var jag var och vart jag var påväg.

Sen när jag kom fram till SU så vandrade tankarna naturligt till Vad ska jag göra nu? på universitetet två timmar tidigare än min föreläsning börjar. Vi börjar en ny kurs idag och därför tänkte jag att en sväng in på Campusbutiken (andrahandsbokhandeln) vore kanske inte så dumt, kan vara skönt att för en gångs skull ha litteraturen innan kursen börjar. Och där hade jag en sådan tur att alla böcker jag behövde fanns inne till ett resonabelt pris. När jag skulle betala så kom jag ihåg att fråga om någon av mina böcker blivit sålda och tjejen i kassan meddelade mig att 5 av de hade det… jag kände hur mitt humör började slå volter av glädje… så jag fixade alla böcker jag behöver utan att direkt betala för de och fick dessutom 124 spänn över… inte illa pinkat för en sketen onsdagsförmiddag… så jag känner mig på väldigt bra humör nu.

Jag tycker det är så härligt hur livet bara kan le åt en och hur en ganska trist och sumpig morgon kan förvandlas till något riktigt bra <3 Nu kan jag bara hoppas på att solen fortsätter skina och denna föreläsning och kurs blir jättegivande.

Imorgon ska jag på intervju hos Lärerförmedlarna, det är en vikariepool och ett sätt för mig att komma ut ur studiegarderoben till det verkliga lärarlivet. Känner på mig att vikarierandet det kommer bli skitjobbigt, hemskt och väldigt lärorikt. Såg igår att de ska öppna ett ÖoB i Kista Galleria också, det måste jag söka till vore praktiskt att kunna gå till jobbet.

Så nu har jag lyckats fördriva en timme av de två jag hade tills min föreläsning börjar.

Hoppas att alla ni sötisar får en bra dag!

Inga kommentarer to “Idag är det onsdag”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)