Hem » Mitt liv » Ventilerad och klar

Ventilerad och klar

13 januari 2011

Sådärja nu har jag lagt fram min uppsats och kan betrakta mig som godkänd. Detta baserade jag på ett utbyte av fakta som jag hade med min examinator idag efter ventileringen, det som sades var:

– Så nu är är vi godkända, sa jag.
– Det beror på i vilket skick du vill lämna din uppsats till eftervärlden.Vissa har mer och andra har mindre att göra innan de lämnar in, sa examinatorn.
– Men, är uppsatsen nu i detta skick även om jag inte ändrar det du skrivit godkänd, sa jag
– … ja… den är godkänd… men kanske inte så godkänd som det skulle kunna vara, sa examinatorn
– Tack, då vet jag, sa jag

Mycket skönt och mycket lättande att veta att jag är helt 100% godkänd i detta nu med det jag presterat… sen kanske jag vill småfixa för att bli så godkänd som det bara är möjligt… eller hur han nu skulle uttrycka det :razz:

Bara att gå vidare med livet och nästa kurs. La in schemat i kalendern för de närmsta två kurserna och det ser inte ut som att vi kommer få det så svettigt. I snitt 1-2 föreläsningar/seminarier per vecka… helt ok… kommer säkert vara en massa att läsa men det är det ju alltid. Kan nog bli en bra termin det här, bara våren kommer och vi hittar en lägenhet.

Ett letande som för övrigt varit asjobbigt, jag har mått skit, varit orolig, arg, sur, deppig, lessen över det här himla lägenhetssökandet. Stefan säger att jag måste släppa det och inte älta… precis som att det skulle fungera när man måste vara uppmärksam hela tiden och logga in på bostadskön för att se om det kommit något nytt… alltså måste man tänka på det hela tiden för att komma ihåg att gå in och kolla… när fy, jag har den senaste veckan upplevt en väldigt bitterhet gentemot denna stad och dess usla boendesituation. Är det för lite bostäder, bygg mer då för fan!… nej nej nu ska jag inte fastna i den tankesnurran igen. Bara att ha tålamod… garh… yeah right, säger som jag sa till Dippan idag – Jag vill veta NU, gärna nyss varpå hon sa – Ja gärna innan vi sökt, varför kan de inte ringa innan och säga att här är en lägenhet du får, så därför ska du söka? Det vore inte så dumt det!

Nej nu ska jag krypa till kojs eftersom jag är astrött då jag började jobba 07 imorse… JA det är tidigt för mig… och satt på ventilering till kl 20… jag är värd att sova :razz:

Puss och godnatt på er alla små gryn

One Comments to “Ventilerad och klar”

  1. Grattis! Skönt å va helt klar :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)