Hem » Mitt liv » Jag dööööööööööööööör

Jag dööööööööööööööör

28 januari 2011

Åhåhåh jag svimmar…

… Stefan fick ett mail av en kvinna från Atriumljungberg som har hyresrätter på andra sidan ärvingevägen. Vi var i kontakt med henne innan jul, på inrådan av Stefans gudfar som bor i de husen, men tyvärr så hade de inget ledigt…

… men men men nu idag för typ 10min sen så mailade hon och frågade om vi var intresserade av en 3a, 92kvadrat :shock:… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… jag döööööööööör… och hyperventilerar och svettas i armvecken…

… men det är inte 100% än… så jag försöker att inte tänka för mycket på det mellan mina svimmningar :oops:

Åh jag var bara tvungen att berätta för någon… iiiiiiiiiiiiii… fast det är inte 100 än, måste komma ihåg det…

Men shiiiiiiiit om det vore sant… sååååå nu ska jag fortsätta städa och andas djupa andetag, andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut andas in andas ut.

One Comments to “Jag dööööööööööööööör”

  1. Haha, va gullig du e! Jag ska hålla tummarna allt jag kan, tycker lätt att ni ska bo kring Ärvinge, de e fint :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)