Hem » Mitt liv » Ja. . . är jag en Husbybo?. . . kanske

Ja. . . är jag en Husbybo?. . . kanske

Kom just hem från en visning av en hyreslägenhet i Husby. Jag har ju varit väldigt väldigt tveksam till att flytta dit men jag antar att jag måste ta mig i kragen och skärpa mig lite. Det är ju inte så farligt, den här lägenheten låg dessutom ungefär på samma, kanske något längre, gångavstånd till gallerian som vi har nu.

Lägenheten var fin, ganska skabbig tyvärr men det beror nog mest på att killen som bor där nu förmodligen inte städat på ganska länge och inte brytt sig om att göra så fint för oss som kom och tittade, han hade inte diskat och det stod en burk med vatten/fimpar i bredvid spisen… uhhhh:oops:. Sååå jag försöker se på det lite som ett loppisfynd som kan vara fläckigt och skitigt när man köper det men när man diskar skålen och ställer den på sitt bord med jordgubbar i så är den fantastisk :razz:

Tre rum och kök 82kvadrat, stora rum och två ganska rejäla klädkammare, samt balkong!!! vilket jag längtar efter. Sen berättade killen som bor där att de (Wallenstam som är hyresgästföreningen) för ca 500pix till i månaden renoverar badrummet… vilket är positivt eftersom det inte direkt var i toppskick.

Nu är vi nr 17 i köordning på lägenheten men det var max fem (par el dyl) som var på visningen, varav ett väldigt suspekt par med yvigt hår som babblade om att de bor längre bort i en exakt likadan lägenhet och varit på massor av visningar. Så jag gissade att de mest var där för att de gillar att gå på visningar, Blomman föreslog att de nog var sådana som vill se hur grannarna har det. Vi har nog en ganska hyfsad chans att få lägenheten. Stefan ska ringa hyresgästföreningen imorgon och höra lite om renoveringspotential osv… nu känner jag mig lite otålig… vill helst veta nu om vi får den eller inte, typiskt mig.

Har i alla fall surfat runt lite och kollat på soffor och garderobslösningar… för det kan jag få göra eftersom det är något vi måste köpa vilken lägenhet vi än flyttar till… sen drömmer jag lite om fondtapter och träplattor på balkongen… a girl can dream right?

Hum… nu är det en tillsynes berusad man som åker rullskridskor i korridoren utanför vår dörr, sjunger gör han också… ja hörni, det här med att flytta!

3 kommentarer to “Ja. . . är jag en Husbybo?. . . kanske”

  1. Nog för att jag säger mycket klokt men det här kom från Anec: ”Blomman föreslog att de nog var sådana som vill se hur grannarna har det.” 😀

  2. Spännande!
    Hoppas ni får den. Jag har själv visningar imorgon och står som bäst på köplats 7 så jag håller tummarna att jag vill ha den och ingen av de andra 6 😛

  3. Spännande!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)