Hem » Mitt liv » Usch och fy för idioter

Usch och fy för idioter

15 december 2010

Usch vad jag tycker det här med bombningen på Drottninggatan är otäckt! Nu är man inte trygg i sitt eget land längre, har man kanske aldrig varit men ändå jag tycker det är skitläskigt. Hörde på nyheterna igår att den idioten förmodligen var på väg till Centralen, då hade det blivit katastrof. Jag tänker bara på när vi var där i fredags och det var helt smockfullt med folk pga SJs alla förseningar m.m.

Och så jobbar ju Stefan i Nya Kungsbrohuset, ska man gå runt och ha ont i magen och vara orolig för att han blir bombad också… nä fy… det här är inge roligt.

Och så tänker jag på alla stackare som bor i den här staden och har rötter i mellanöstern, det blir inte lätt för de med alla som tittar och funderar om de har en bomb innanför jackan… huh vilken verklighet vi lever i.

Inga kommentarer to “Usch och fy för idioter”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)