Hem » Gallerier, Mitt liv » Trevlig helg har det varit

Trevlig helg har det varit

13 december 2010

Hem efter en avkopplande helg i Norrland. Riktigt trevlig helg, i lördags så var vi och kollade på när Arvid (syrrans grabb) spelade hockeymatch. De var så söta när de åkte runt på isen, for in i varandra och ramlade över varandra men ändå sjukt duktiga för att gå i ettan, de vann mot matfors med 10 – 5. Sen på kvällen var det dags att åka till ”Kappelle” i Högsjö och tittade på Luciatåg, Julia (syrrans tjej) och Olivia (brorsans äldsta tjej) var de sötaste luciorna i hela lokalen… det var så att man nästan började grina så fina var de.

Sen var det en riktig trip down memory lane att åka dit, jag har gått många luciatåg där med guldänglavingar och glitter i håret. Helt otroligt… men jag måste säga att jag minns lokalen som otroligt mycket större.

Sen fick jag något av en kalldusch när mamma berättade att de varit på visning… :shock:… dags att kalla till ett BHT (BarndomsHemsTräff) omgående så att vi barn kan diskutera igenom hur detta ska gå till. Nu har man ju fattat det att de kommer så småningom flytta, men chocken kom ändå. Jag har nog inte så mycket problem med att de ska flytta, det unnar jag de att få bo lite närmre affärer och inte behöva slita med städning och vedeldning, utan det som känns lite jobbigt är ju det att huset kommer försvinna ur familjen. Man kommer ju inte åka dit igen… aldrig ta en promenad till skylten eller höra mamma gå an om hur stökigt det är i förrådet eller sitta i mitt sommarställe eller äta bär från buskarna så att magen står i sju hörn eller plocka blommor på vebacken eller gå upp till lada eller sitta på bron på baksidan när mamma tar fotbad eller… eller… eller…

… ja det är lite så att det kniper. Men man anpassar sig nog ganska fort… även fast det är tråkigt att anpassa sig… det skulle ju ha hänt förr eller senare i alla fall… antar jag.

———*skaka huvudet lite och tänk på nått annat*———

Idag när vi satt och pluggade i bibblan så var det en kille som frågade om någon sett att någon tagit hand laptop… helt sjukt, så synd om honom… de kom förmodligen tillbaka från lunchen och så ser han att datorn är borta. Jag skulle ha börjat stortjuta, iofs så skulle jag aldrig ha lämnat den obevakad men ändå. Helt sjukt.

Oh, Hannah vår amerikanska granne ringde just och sa att vi kunde komma över och få lite christmas cookies… awsome! Det här var de vi fick :mrgreen:

x-mass cookies

Här är föresten resultatet av årets pepparkakshusbak:

fint va :)... kubistiskt

Inga kommentarer to “Trevlig helg har det varit”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)