Hem » Mitt liv » Skruttoprutt

Skruttoprutt

2 december 2010

:sad: :evil: :evil: :sad:

Så känns det just nu bara :sad: … vissa av er kanske vet att vi kikat på lägenheter och hittat en här i kista som är jättefin men som allt annat här i pruppstockholm så är det såklart jättedyr (1,2 mille+budgivning) så man måste få ett jättelån…

… vilket vi inte får, sa det på banken idag… de sa mer också en massa bankpratande sa de men gisten var att vi får inget lån från Swedbank i alla fall.

… tråkigt tråkigt pruttigt skitigt tråkigt och pruttigt…

Jag känner mig lite som en 5åring eftersom jag helst ville kasta sand på tjejen på banken. Vi har kollat runt lite på andra banker också. På några kan vi få lån, eller snarare Stefan kan få lån är jag medsökande halveras lånelöftet, eftersom jag är student och inte har fast jobb = spetälsk. Dock vill de ha 15% i insats vilket är typ 225000 och vi har bara 130000 typ… ja det är väldigt krångligt och pruttigt, det bittraste är att i Sundsvall hade vi kunnat köpa en lägenhet i stan för typ 800 000…

… allt är Sara och Jennys fel, det var de som fick för sig att flytta till den här pruttstaden. Nä vi får helt enkelt bo kvar här i den här lägenheten utan balkong, med skitungar som bajsar i nödutgången och en rökstinkande korridor utanför… gah, jag hade ju redan hängt upp gardinerna och planterat i krukan på uteplatsen.

Så nu har jag bittrat mig lite för er, nu ska jag gå och bittra mig lite framför tv:n

2 kommentarer to “Skruttoprutt”

  1. Men ni bor väl fint nu?! Det är väl inte så bråttom å flytta? Du e ju klar snart å ha jobb å allt :smile: Då ha ni tid att spara pengar så ni kan göra fint sen när det blir flytt också!

  2. Förresten, ni kan ju inte köpa första lägenheten ni hittat heller! Tro de e bra å gå på lite visningar så man lär sig vad man vill ha å inte, vad som är viktigt… Kuligt iaf att ni tittar! Fast tråk att de finns så lite lägenheter ute nu :sad:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)