Hem » Mitt liv » Schyssta spiror

Schyssta spiror

8 december 2010

image

Vi har haft massa problem med internet. Därför har bloggen legat nere. Det här inlägget skrev jag i söndags:

Hihi snygga skor va… eller det är ju faktiskt stövlar! Tänk att JAG har ett par stövlar och då pratar vi inte sådana där fuskisar som går lite över ankeln utan knähöga! Vadå tänker ni, sådana har väl varenda människa. Men då ska jag berätta för er att mina föräldrar har begåvat mig med väldigt generösa vader, jag förstår att det kanske inte märks med tanke på hur smal och smärt jag är men jag står stadigt på jorden.

Men när vi var på skopunkten i Haninge för att köpa pjuks till Steffe så tjatade han på mig att jag skulle prova stövlar, jag var baserat på erfarenhet väldigt skeptisk… det var längesedan jag  började behöva vika med gummistövlarna… och så hittade jag de här. Mycket tjusiga, inviger de idag då jag ska på Julbord med jobbet. Man kan dessutom vika ned de. Vilken donna jag kommer vara :-)

One Comments to “Schyssta spiror”

  1. HOT! :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)