Hem » Mitt liv » Prommisar är bästisar

Prommisar är bästisar

2 december 2010
Vi har ju haft lite problems med vårt internet, det är därför bloggen legat nere så länge… men nu är det fixat förhoppningsvis. Här är ett inlägg jag skrev igår men får posta idag:

Åh så härligt det är att promenera… jag vet att jag säkert har tjatat om det ett antal gånger förut men det är nog bland det bästa som finns. Att gå i rask takt och bara känna alla bekymmer och funderingar pulsera bort i takt med hjärtslagen. Sen kan det ju vara så att jag just nu tycker det är extra härligt efetrsom jag inte kunnat gå på en ordentlig promenad sen i sommras pga min skruttiga fötter. Så ja, de börjar faktiskt bli bättre, tror jag lite svårt att bedömma men med tanke på att jag gick en rask promenad igår och en till idag utan större efterverkningar så borde de blivit bättre… så skönt att bara kunna gå ordentligt utan att överväga hur varje steg ska kännas minst.Härligt att det är så mycket snö och gnistrande kallt också, det rensar själen härligt.
Så min uppmaning till er är att ge er ut på en promenad och känns det kallt ta på en mössa :)

2 kommentarer to “Prommisar är bästisar”

  1. Men det är ju så trååååååååååååkigt!

  2. Sara har fel!!! Jag älskar promenader! :smile: Bara gå dit benen bär och inte tänka så mycket alls :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)