Hem » Mitt liv » Helt otroligt

Helt otroligt

15 december 2010

Jihoooooo helt otroligt men nu är jag KLAR MED UPPSATSEN… tralalalalalalalala… har fått feedback av min handledare och den var positiv, så det finns inga dolda orosmoln som kan komma farandes… helt sjukt. Nu ska bara Steffe få korrläsa den och sen kan jag skicka in den :mrgreen:

Detta firades med tre nya fina bokstavligt talat skimrande klänningar/tunikor och ja den randiga är så randig och ja den är så lång och ja den är svart och guld och ja den är helt galen men Sara sa att jag kan ha den ute bland folk… man måste våga lite ibland även om syster kommer smälla av :mrgreen:

fina nya klänningar

5 kommentarer to “Helt otroligt”

 1. OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!! Kan du inte göra min också? Vi måste Fira!!!

 2. Vad grymma vi är som äntligen är klara! Hellooo ljuset :)

  Snygga klänningar, bra att fira med shopping, det är då det är som bäst :)

 3. Whihooo, grattis!!

  Å ja tycker klänningen va cool, lite fräsig sådär 😉

  Hoppas de gick bra med tryfflarna!

 4. supersnygga klänningar :)

  Den blåa? kläningen var köpte du den om jag får fråga?

 5. Alla är köpt på Indiska… såklart :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)