Hem » Mitt liv » Härligt snöigt

Härligt snöigt

27 december 2010

Jag förstår inte varför alla klagar på vädret, jag tycker det är helt fantastiskt med så mycket snö… hellre snö och kyla än grått och slask säger jag… sen är det klart att som vi hade på julafton -30C kanske är lite väl, mamma pratade med släkt i Härjedalen och de hade -40C… då kan man snacka om burr.

Men bortsett från kylan så tycker jag det är bra att vi börjat få ordentliga vintrar igen och det är skönt att det även i Stockholm är ordentligt med snö.

Det har varit en fantastisk julhelg. Julafton blev väldigt lugn med bara jag, steffe och föräldrarna. På juldagen var det julafton igen så att säga när syskon med familjer kom och firade. Vi började dagen med pulkåkning på skogsbilvägen… hur kul som helst och vädret var betydligt mycket mildare, bara -15C närstan så att det var dags att dra fram gräsklipparen. Igår på Annandagen var vi hemma hos min kusin Lars och hela konkarongen på mammas sida var där… superkul och den årliga omgången av ”Stad och Land” gicks igenom, en ovanligt städad omgång faktiskt… härligt att få spendera tid med familjen.

Idag ska jag på det årliga julfikat med Linn, ska bli så kul att träffa henne och höra hur det går med livet. Jag ska ju åka buss in till stan också, spännande, det gör man inte så ofta här uppe. Imorgon blir det de andra årliga julfikat… jag är så busy :mrgreen:

One Comments to “Härligt snöigt”

  1. Det som är så härligt när det är kallt är att snön blir så lätt och luftig och lätt att skotta bort. Jag tror faktiskt jag vann Stad och Land, jag hade iaf högst poäng av de som tordes räkna sina!

    Hoppas du har en finfin julfika utan mig. Vissa måste ju jobbe….

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)