Hem » Mitt liv » Färdig. . . snart i alla fall

Färdig. . . snart i alla fall

9 december 2010

Ja jag tror faktiskt att det finns en ände på denna uppsats, jag säger som jag sa till tjejerna (mina pluggkompisar som jag brukar sitta med i bibblan på SU) att ”jag ser ljuset så jävla väl nu i denna tunnel att det är helt sjukt”… sen är det klart att färdig blir man väl aldrig och jag vet ju inte om det duger, men det är en ganska skön känsla när man vare sig det gäller en hemtenta eller en uppsats kommer till den punkten att om jag lämnar in det jag skrivit nu så har jag nog uppfyllt i alla fall minimikravet för att få godkänt.

Känns lite vemodigt dock för även om det varit jobbigt, blod svett och tårar, så har denna uppsats varit rolig att skriva och jag kommer sakna de här pluggsessionerna vi haft i bibblan. För de har varit så konstruktiva, även om vi alla fyra (ibland 5) skriver om helt olika saker och egentligen bara sitter bredvid varandra och pluggar så har man fått så mycket gjort och energin har varit större än när man suttit hemma. Vi brukar träffas vi 9 och sen sitter vi till typ 18, hemma orkar jag max fram till 15.

Tänkte på det nu när jag gick från tuben att det är ganska mycket som känns vemodigt och alla kurser och allt plugg jag gör nu är verkligen som en nedräkning tills jag tar examen. Så har det väl alltid varit men nu är det så tydligt att man nästan kan ta på det. Ska bli väldigt skönt att slippa plugga men jag kommer verkligen sakna det också. Miljön här på Universitetet är så stimulerande, man känner när man går i korridorerna att det händer saker och folk tänker, reflekterar på ett sätt som gör att det aldrig blir tråkigt. Det blir ju aldrig riktigt den här trista vardagslunken eftersom man bara håller på med en sak i ca fem veckor, sen är det något nytt att bita i som pressar dig till att tänka.

Skit jobbigt också, att aldrig vara ledig att inte ha några pengar och alltid behöva prestera… men ändå väldigt stimulerande.

Nä nu får jag sätta igång med uppsatsandet, snart kommer de andra. Ha en bra dag :razz:

5 kommentarer to “Färdig. . . snart i alla fall”

  1. Du är bäst! Önskar jag hade lika mycket fokus och energi som du. Ska nog till workshoppen idag och göra mitt bästa!

  2. Du e grym ju! E så himla skönt ändå när man är klar tycker jag, på nåt sätt e de ändå samma hela tiden..

  3. Tack… ja jag är ganska bra ibland faktiskt :mrgreen:

  4. Jag tycker vi är grymma allehopa!!! :smile: Tycker även att vi borde fira hur grymma vi är med lite skumpa, förslagsvis nyårsafton!? 😉

  5. Ja Jenny vi är helt fucking jävla awsome allihop och Ja Jenny det ska firas på Nyårsafton med skumpa :)… tycker jag i alla fall

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)