Hem » Mitt liv » En sån här vill jag ha. . .

En sån här vill jag ha. . .

29 december 2010

De har öppnat en Dialect butik i Kista galleria såg jag när jag hastade förbi på väg till posten. Jag fastnade lite sådär som en bäbis kan göra när den tittar på blinkande lampor. De hade en massa färger och spejsad inredning så (de lyckades kan man säga) jag gick in i butiken. Jag kikade först lite på telefonprylar, fodral osv men så när jag skulle gå ut så var det som att änglar började sjunga och taket öppnade sig för att släppa ned en ljuspelare på ett runt bord med datorer. Ljuset föll på en alldeles lagom stor och väldigt fin MacbookAir 11tum… jag kände liksom att hjärtat började slå lite snabbare och jag blev torr i munnen.

Såhär ser den ut:

Är den inte vacker?!

… ja, en sån vill jag ha i alla fall!

One Comments to “En sån här vill jag ha. . .”

  1. Mm, visst e dom fina 😆 Även om jag personligen hellre skulle vilja ha den större.. Tur att jag redan har en så fin bäbis 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)