Hem » Mitt liv » Vi ska också ha palmer i vår trädgård

Vi ska också ha palmer i vår trädgård

20 november 2010

image

image

och pool och 4 restauranger och fontän och all inclusive.

Åh ja det är fortfarande underbart, bortsett från att Steffe varit lite klassiskt turistrisig i kistan så lyser solen som aldrig förr. Jag med min plåtmage har klarat mig fint, Stefan här fått egyptisk medicin också så han mår fint nu.

Jag känner att vi har det så oförskämt bra och jag får lite panik när jag snuddar vid tanken att vi måste åka hem….MEN det vägrar jag kännas vid och bekämpar med skoningslösa dopp i poolen, kramar och rosévin.

Sen klurar vi på en sparplan mot nästa resa :-)

Visst börjar vi få lite färg :-)

2 kommentarer to “Vi ska också ha palmer i vår trädgård”

  1. Åhhh, vad mysigt!!! Här är det stockholmsvinter (=slask) och lite blåsigt. Men jag å Sara har bakat lussekatter idag så lite mys har vi också fått :smile:

  2. Jo, ni har börjat få lite färg. Men framför allt så är det era super-happy-faces jag tänker på när jag ser bilderna 😉 Härligt att ni har det härligt! 😆

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)