Hem » Mitt liv » Stolt som en tupp. . . eller snarare höna

Stolt som en tupp. . . eller snarare höna

11 november 2010

Jag måste bara få skryta lite över hur fantastiskt bäst min älskade sambo är! Då syftar jag inte på hur kärleksfull han är, hur duktig han är på att laga mat eller tvätta, eller på hur snäll han är som hämtar saker åt mig när jag har ont i mina fötter… för det är han ju fenomenal på också!

Utan jag syftar på att han är så eftertraktad och bäst på det han gör… med data alltså. Han har ju sökt jobb här nere i Stokholmo ett tag på grund av lite olika anledningar som girigt CSN och handlingsförlamade studievägledare som inte kan fixa handledare. Han har väl sökt en så där 30ish jobb och gått på 10ish intervjuer och nu börjar allehanda rekryterare flåsa i nacken på honom och viska sammetslena ord i hans öron med löften om betalt exjobb, dator och iphone.

Idag ringde ett företag och sa att de ville anställa honom, på fredag ska han på 3e intervju för ett företag som verkar väldigt intresserade. Nyss ringde ett annat företag och ville att hans skulle komma på 3e intervju nästa vecka men när han förklarade att han hade ett jobberbjudande och ett annat väldigt potentiellt så bokade de in en intervju med honom i morgon.

Vad ska man säga? Jag är sååååå glad för hans skull :razz:

… snart måste vi börja spela in ”Lyxfruarna i Kista”

3 kommentarer to “Stolt som en tupp. . . eller snarare höna”

  1. Roligt! Stefan e grym juh :smile:

  2. Värsta roligt! :smile: Vad duktig Steffe är!

    …och du, får jag också vara med i ”lyxfruarna i Kista” fastän jag inte har en Steffe??

  3. men Jenny du har ju Olle och jag har hört att han har fett med pengar och är minst lika cool som Stefan :mrgreen:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)