Hem » Mitt liv » Sol och lata dagar

Sol och lata dagar

18 november 2010

Ja som ni kanske förstår av förra inlägget så har vi det väldigt bra… sååå bra att jag funderar på om vi ska gömma oss och stanna resten av livet här, de har ju till och med en Libanesisk restaurang.

Hotellet är så lyxigt och fint, framför allt så är det så stort. Hade inte väntat mig att det skulle vara så enormt. Nära till havet är det också, vi har hittills vara legat vid poolen men snorklingen ska vara fantastisk eftersom det är ett korallrev bara lite utanför stranden så det måste ju provas på.

Vi är väldigt lata och bara solar och har det bra, känner oss kanske lite som dåliga turister då vi inte kuskar runt till Kairo, Pyrmiderna eller Konungarnas dal men vi känner båda att denna semester bara är att ligga på en solstol och ta det lugnt. Det enda turistiga vi kommer att göra är nog City Touren i Hurigada som vi var på igår. Det var spännande, vi var på ett parfymeri och ett papyruseri (eller vad man nu ska kalla det)… intressantast var nog Bazaaren (marknaden) väldigt billigt men också ganska traumatiskt för oss introverta nordbor. Det var ett kvarter med smala gator och butiker tätt efter varandra samt egyptiska män utanför som alla ropade och var aspå om att de ville att man skulle komma in och handla. Hittade man något man ville ha så var det bara att pruta… huga huga snacka om ovant men billigt blev det.

Ojoj nu ser jag att batteriet i datorn håller på att ge upp så jag måste sluta. Får se om jag har tid att blogga nått mer, har ju så stressigt med att vända på mig på solstolen, måste ju se till att Steffe vänder sig oxå, och hinna med att dricka allt rosévin :mrgreen:

Kram på er alla

3 kommentarer to “Sol och lata dagar”

  1. Låter härligt!

  2. Var har du köpt tröjan? Svara på bloggen, helst!

  3. Vilken tröja då?

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)