Hem » Mitt liv » liten update

liten update

15 november 2010

Så nu verkar det som att jag fått en diagnos, min doktor ringde nyss och jag ska skynda att blogga om det medan jag minns.

Hon sa att det jag har är ”Seronegativ Spondartrit” och att mitt HLAB27 blodprov var positivt, vilket betyder att jag har den genen i blodet något som stärker diagnosen.

Nu ska jag fortsätta att äta min medicin, det kommer ta tid. Dock verkar det inte som att kortisonet hjälpt så mycket så jag ska börja trappa ned det. Konstigt är att jag fick ju ut 6burkar kortison så jag kommer få en massa sådant över… :| det var ju inte billigt direkt.

Så inte mycket till update kanske men så ser det ut nu… känns som att jag glömt hälften av det hon sa.

Inga kommentarer to “liten update”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)