Hem » Mitt liv » jaaahapp, vad ska jag göra nu då?

jaaahapp, vad ska jag göra nu då?

1 november 2010

Tänk va konstigt det är hur man kan vara såååå säker på att något inte ska gå och ha sådan panik så att man nästan exploderar men så några dagar senare så vips är det klart… facinerande

För er som inte vet så skriver jag ju kandidat uppsats nu och ska lämna in forskningsöversikten idag, började jobba på allvar med den i torsdags eftersom vi hade en annan inlämning i tisdags och det varit så mycket flängande till Karolinska med mina fossingar.

I torsdags hade jag STORpanik, satt och slet mitt hår, skrek ibland, grinade lite osv. Men i fredags så satt jag och några studiekamrater på SUbibblan hela dagen, från 9-17.30 och krämade. Vi var så duktiga, alla hade panik innan men gick därifrån med lugn i hjärtat. Sedan satt vi hela dagen igår också, är nog första gången jag suttit på skolan en söndag och pluggat… så nu är jag klar, typ, ska bara be Steffe att korrläsa.

Nu befinner jag mig i något av ett vakum… vad ska jag göra nu liksom?… tur att syrran och mamma kommer på onsdag så att de kan sysselsätta mig :mrgreen:

Nu ska jag sätta i mig lite indiska rester från middagen igår och sen blir det nog gymmet. Var på intro i lördags eftersom de när jag kom dit i torsdags hade tagit bort alla de maskinerna jag brukar använda, de som var lätta och låg lite avsides från den andra testostron stinna delen där alla biffarna går och spänner sig. Jag kände mig helt lost när jag skulle gå runt och dutta där så jag bokade raskt en introduktion.

Det var en kille som hjälpte mig och han var jättebra, visade mig enkla övningar som går igenom hela kroppen. Känns iofs lite läskigt eftersom jag hela dagen igår, och även lite idag, hade värsta träningsvärken… efter ett intro!!!!… jag kommer vara helt död… han sa det också att ”det är ett tufft pass men det klarar du som brukar jympa”… ehhh, Stefan får väl bända mig ur sängen imorgon.

Puss puss på er allihopa

Inga kommentarer to “jaaahapp, vad ska jag göra nu då?”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)