Hem » Mitt liv » whoopido vilken kväll!

whoopido vilken kväll!

10 oktober 2010

Som några säkert sett på fejan så var jag och några av mina söta tjejkompisar ut och clubbade igår. Ojojoj vilken kväll, kanske hur kul som helst… tack brudar!… vi gick på Fasching och dansade hela natten lång, jag har sjukt ont i mina fötter och ben nu så här dagen efter och jag är ganska så pissbakis också men det var det fett värt.

En riktig gammal hederlig kväll ute, det var länge sen sist. Jag kom hem 05 typ och stöp i säng, sov på tunnelbanan gjorde jag också, riktade dock upp mig ganska så rejält i Västra skogen eftersom det kom på två vakter som bar ut en annan som låg och sov :lol: tänkte det att jag blir sjukt sur om de vill ta av mig också.

På Max och fyllekäkade gick vi också, roligaste citatet på hela kvällen kommer från Stella när jag frågar henne om hon vill ha något ”ja, ja jag vill ha en sån där plånbok… med rostad lök” :lol:

Nu kommer min söta Stefan med bakispizza och bakissallad, det ska bli gött. Fy fan va vi röjde igår!… men nu tror jag nog att jag aldrig ska dricka igen :roll:

2 kommentarer to “whoopido vilken kväll!”

  1. Ja, kul hade vi!! Vi får göra om det snart 😉

  2. Hihihi, ja kul är det minsta vi hade!!! Håller med Sara att vi måste göra om det snart igen! 😀

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)