Hem » Mitt liv » ute eller inne, det är frågan?

ute eller inne, det är frågan?

Vår stereo verkar ha kommit in i nån sorts trotsålder, den har väldigt bestämda åsikter kring när och hur många gånger dess CD vagga ska komma ut och åka in igen, helst vill den stanna ute när den är klar, jävla blottarstereo. Kanske ska tilläggas att vi inte använt CD funktionen på den stereon på väldigt länge eftersom den inte fungerar, så det kanske är därför den gör uppror. Hursomhelst ganska fascinerande.

Dock luktar det ”storutgift-måste köpa ny stereo snart” långa vägar… suck, kanske inte det man helst vill lägga pengar på. För det lär bli dyrt eftersom vi har surround ljud och då fungerar inte vilken elgiganten burk som helst.

Nu ska jag i alla fall strutta iväg eller kanske snarare guppa iväg på dagskryssning med Lärarnas Riksförbund, får se vad det blir förmodligen en massa föreläsningar och gratis mat *i like* dock känner jag eller vet ingen som ska åka så det kommer bli ett test i att ”lärakännanyamänniskorochvarasnuskigttrevlig” och det är ju alltid lika roligt :roll:

Inga kommentarer to “ute eller inne, det är frågan?”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)