Hem » Mitt liv » so, it has come to that

so, it has come to that

16 oktober 2010

Så nu har jag gjort det som vi nog velat göra länge båda två, jag har varit den som hållit kvar krampaktigt mest och inte velat erkänna, Stefan var redo att släppa taget för länge sedan men för mig kändes det hemskt…

… idag var jag på Hemtex och köpte nya täcken, två stycken, så nu har vi var sitt. Vi har ju haft samma väldigt länge men nu var tiden mogen för förändring. Det känns lite som att vi börjar bli gamla och jag antar att smekmånaden är över nu, men jag orkar helt enkelt inte frysa om fötterna varje natt… suck adjö till ungdomens kärlekstid…

… positivt är ju dock att jag får en anledning att köpa en massa nya påslakanset  :mrgreen:

3 kommentarer to “so, it has come to that”

  1. Haha, bra slutkläm där 😉 Själv har vi precis uppgraderat till ett dubbeltäcke! Efter fyra år med ett litet :smile: Skönt!

  2. Löpa? Om du undrar hur jag å Olle gör så kan jag meddela att vi delar på samma täcke… 😉

  3. Tack för påpekandet av mitt löpa istället för köpa Jenny, ändrar genast 😛

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)