Hem » Mitt liv » Såå . . .

Såå . . .

… nu har jag blivit utfrågad, avklädd, klämd och vriden på, tappad på en massa blod och ordentligt röntgad. Då kan man väl tycka att jag ska få något svar och något slut på detta helvete med fötterna.

För er som inte hänger med så var jag hos doktorn nu på morgonen, hon tog mig på allvar och har dragit igång en utredning… känns skönt att komma någon vart och inte bara halta omkring och ha ont. Doktorn trodde inte att jag hade Mortons, jag har väl tänkt i samma banor själv eftersom jag börjat få samma problem i andra foten och knas i knäna. Så nu är det reumatiska problem som står på agendan… hoppas hoppas att de hittar något som går att åtgärda, jag behöver lite ljus i denna fysiska tunneln. Även om ett liv med reumatism kanske inte känns så toppen är det skönt att få hjälp.

Hehe lite roligt var att när jag skulle betala för röntgen så fick jag frikort. Så nu kan jag springa hos div läkare helt gratis, bra för ekonomin men det känns än än gång lite gammeltantigt. Borde kanske känna efter om jag inte har ont någon annanstans när jag ändå håller på  :twisted:

One Comments to “Såå . . .”

  1. Då håller vi tummarna nu då! Skönt å veta vad det är oavsett, men vi hoppas såklart att de bara e nåt fjant som går bort snart :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)