Hem » Mitt liv » vilken fejardag

vilken fejardag

24 september 2010

Shit pommes vilken produktiv dag vi haft. Städat hela lägenheten, bytt gardiner och växlat sommarkläder till vinterkläder… ah känns så skönt när det väl är gjort, ganska jobbigt under tiden dock, speciellt med en Stefan som hela tiden kommer på en massa andra saker att göra :mrgreen:

Dock är han väldigt duktig ändå, han ska kocka hela dagen imorgon till våra spelkvälls gäster medan jag är på jobbet och sliter för brödfödan. Kommer bli en riktigt härlig svensk måltid med tjälknöl, potatisgratäng och stekta kantareller… det ni, man skulle kunna bli impad för mindre. Jag tänkte svänga ihop en rabarberpaj till efterrätt. Vi har bjudit över våra amerikanska vänner och tyckte att det skulle passa med något sådant, plus att vi hade en älgstek i frysen som verkligen behövde tillagas pga platsbrist. Gott lär det bli i alla fall.

Klapp på axeln till oss och som belöning blir det meze till middag…mums. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en stärkande och rask prommis så att vi kan gå snart. Puss på er alla!

Inga kommentarer to “vilken fejardag”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)