Hem » Bästa tipsen » Spännande upplevelse

Spännande upplevelse

5 september 2010
Bästa tipset:

Har just sett en väldigt underlig men också väldigt bra amerikansk film. Fur, An Imaginary Portrait of Diane Arbus hette den och var inte alls som jag trott eller kanske snarare minns att jag trott. Såg någon trailer om denna film för länge länge sen när jag och Stefan var på bio, då kände jag att jag verkligen ville se den något som inte blivit av förrän ikväll.

Mycket suspekt och berörande skildring av en tänkt föreställningsvärld. Filmen handlar om fotografen Diane Arbus och hur hon började fota. Väldigt konstig och när man ser den känns det lite som att verkligheten hela tiden glider undan men samtidigt vecklar ut sig… väldigt underlig beskrivning av en film men jag kan rekommendera den, Nicole Kidman och Robert Downey Jr gör fantastiska skådespelarinsatser.

Inga kommentarer to “Spännande upplevelse”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)