Hem » Mitt liv » Ohhh

Ohhh

13 september 2010

Jag har ju haft det lite jobbigt med min B-uppsats i religion som de flesta vet. Har inte bloggat så mycket om den soppan för jag har inte orkat med det. Jag bloggade för några veckor sen att jag skickat in ett till utkast på uppsatsen och det svaret jag fick av min handledare var inte direkt positivt. Han tyckte inte jag gjort något alls och världen rasade. Han skulle ge över uppsatsen till en annan på instutitionen som är expert på New Age. Av honom fick jag svar för några dagar sedan och han stack i princip hål på allt jag gjort och framför allt allt som min första handledare sagt… kan säga att jag började stortjuta och hyperventilera.

Kändes bara SÅ övermäktigt och skit, så mycket mer jobb. Jag såg framför mig hur jag skulle behöva skriva den nästa höst, börja om från början eller kanske helt byta ämne och allt jobb som jag gjort var bortkastat… ångest ångest ångest. Speciellt eftersom det bara kändes så meningslöst, det är inte som att denna lilla skituppsats tillför något för mig som lärare.

Jag bestämde i alla fall ett möte med min nya handledare idag kl 11 så att vi kunde diskutera vad som behövde göras. Kom just från det mötet och känner mig ungefär 70kilo ångest lättare. Vi lyckades komma fram till något konkret, vad det var jag gjort, vad min förra handledare verkar ha velat att jag ska göra och vad min nya tycker att jag ska göra.

Jag behöver omformulera mina frågeställningar och anpassa de till den uppsats jag gjort. Han sa att jag gör färdigt det på en helg… HALLELULIA HALLELULIA HALLELULIA. Han sa att jag hade bra litteratur, jag skulle inte ta bort någon eller lägga till någon… jag hade kunnat kysst honom rakt på munnen. Oh så skönt bara. Och framför allt skönt att få nån konkret handledning och inte en massa luddiga förslag.

Det finns ljus i tunneln och denna gång var det inte ett tåg. Jag kommer kunna ta min examen som planerat… ohhhhh

Nu har jag en handlingsplan för hur jag ska göra, det känns inte som att sitta i kvicksand längre. Bara nu sen jag var på mötet så har jag kluddat två A4 med konkreta tankar/idéer för hur jag ska gå vidare.

Ibland är det extra skönt när det lossnar :razz:

3 kommentarer to “Ohhh”

  1. Gud vad skönt! Grattis älskling! Sa ju att det skulle lösa sig! 😀

  2. Vad skönt!!

  3. Nice :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)