Hem » Mitt liv » Märkligt

Märkligt

10 september 2010

Det är onekligen lite fascinerande hur det kan kännas som att det inte är meningen att man ska gå på sina fötter, precis som att kroppsminnet motsätter sig tanken på varje steg. Helt klart tydligt att det är för tidigt att kliva upp kl 05 för mina numera odugliga kroppsstumpar till fötter.

Man kan ju fundera om det ska vara så här, är det normalt att stå och grina på en parkering eftersom det gör så ont att gå från bussen … nä det ska förmodligen inte det men jag kan ju trösta mig med att snart börjar iprenen att verka.

Får nog slippa rödvinet i morgon, är inte mentalt stabil nog för det

2 kommentarer to “Märkligt”

  1. Vi ska ha så roligt i morgon så du kommer glömma smärtan! Om inte det så kommer vi iaf ha så mycket att äta så det onda kommer förflytta sig till magen 😉

    Puss på dig!

  2. Men lilla vännen då! Jag lovar att vi hjälper dig att glömma smärtan :) Ett tips är att köpa diklofenat på apoteket (finns receptfritt) och äta en tablett morgon och kväll. Om du inte hinner/har möjlighet att köpa det så ta 1g alvedon tillsammans med 500mg ipren, väldigt bra mot smärta :) Så lita på doktor-Jenny ny 😉

    Kramisar!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)