Hem » Mitt liv » Kocko i kålan

Kocko i kålan

22 september 2010

Ibland funderar jag på om jag är bibolär, manodeprissiv eller allmänt knäpp. Nu känns livet hur fint som helst, en riktigt bra morgon med soligt väder och trevlig frukost tillsammans med Stefan, inte ens lite ont i foten kan svärta ned mig.

Ganska annorlunda i jämförelse med gårdagens gråa trista humör då jag bara ville gå och lägga mig i garderoben och stänga dörren. Hur kan det komma sig att jag ena dagen mår skit och andra toppen? Kan till och med vara från timme till timme, jag är nog lite kocko. Eller är alla så?

Vill förresten be om ursäkt till Kaiser och Helan som för lite drygt ett år sedan försökt börja prenumerera på min blogg, jag har varit dålig och inte tittat efter där men jag trodde att man skulle få någon form av alert när någon vill börja prenumerera (jag måste godkänna osv). Men nu har jag okejat och förhoppningsvis ska det fungera, hör av er annars :razz:

3 kommentarer to “Kocko i kålan”

  1. Nästa vecka får vi ta en lååånglunch!! 😆 Jag behöver också nåt för humöret, söka jobb e inte roligt!

  2. Det tycker jag vi ska göra. Jag kan alla dagar, gärna tisdag eller torsdag 😛

  3. Det fungerar, jag fick mail om dina senaste inlägg 😀

    By the way så känner jag igen mig i ditt humör; jag svänger som en berg – och dalbana hela dagarna och oftast hinner jag inte med själv i mina svängar 😯

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)