Hem » Gallerier, Mitt liv » Höstglöd eller Våreld

Höstglöd eller Våreld

29 september 2010

Vi bokade just julbord… känns lite konstigt men man måste ju vara ute i tid, speciellt om man vill käka på Kungsholmen som ingår i vår kära F12 grupp. Kommer bli super mysigt eftersom vi ska gå på vår årsdag i december… kärlek kärlek kärlek.

Även om det kändes lite tidigt att gå i julbordstankar nu så måste jag säga att hösten är verkligen här, jag tycker det är riktigt mysigt man får ta på sig varma tröjor och kan börja tända ljus för att göra mysigt i mörkret. Vi städade ju och satte upp höstgardinerna i fredags också, mys mys mys. Som grädde på moset så köpte jag en fin Höstglöd (eller Våreld som man också kallar den, ganska konstigt men det är kanske lite som med must som också heter lite olika beroende på årstid) på Coop igår.

Visst är den härligt färgglad :razz:. Nu ska vi gå och svettas lite i gymmet eller i jympahallen för Steffes del, ikväll blir det pub.

Inga kommentarer to “Höstglöd eller Våreld”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)