Hem » Gallerier, Mitt liv » Ett litet blogginlägg

Ett litet blogginlägg

21 september 2010

Blir inte så mycket skrivet här, känns mest som att allt jag skriver är negativt och om hur ont jag har. Men det är väl så när man är ett sådant måndagsex som jag. Kan späda på lite med att säga att jag i princip inte sov något inatt eller inte speciellt bra i alla fall, hade så jävla ont i ANDRA foten och knät ovanför. Känns verkligen peachy att den börjar spöka också. Kanske hör till saken att jag inte åt en enda värktablett igår så därför blev det ramaskri i mina lämmar på kvällen. Så man inser ju liksom att de senaste dagarnas ”brahet” mest berott på Diklofenaken, tack Jenny förresten för tipset har funkat asbra jag har nästan varit normal. Ska till vårdcentralen igen nästa vecka och förhoppningsvis få komma till någon som kan trolla bort besvären.

I helgen åkte vi upp till Sundsvall i alla fall och det var helt underbart, vi bara va och myste och vilade utan något speciellt syfte. Jag och pappa var ut och plockade kantareller en dag, hittade as mycket, så den lunchen bestod av smörstekta kantareller på macka och hemkokt äppelkräm (men det vet ju de flesta av er som har facebook). Kände mig som en old school rejäl husmoderlig kvinna som lagat saker jag plockat själv, pappa plockade iofs äpplena men ändå. Det var mycket gott! Så nu har vi fulla frysen med kantareller och lite älgkött fick vi med oss också, jag säger som syrran att man känner sig rik :razz:

Nu ska jag gå och sova, är supertrött eftersom jag knappt sov något. Kram och gos på er alla.

Jag svängde ihop en äppelsmulpaj efter Jennys smaskiga recept. Den blev väldigt uppskattad.

Jag svängde ihop en äppelsmulpaj efter Jennys smaskiga recept. Den blev väldigt uppskattad.

Den fina korgen full av kantareller, härligt att hitta så många.

Den fina korgen full av kantareller, härligt att hitta så många.

Den mumsiga lunchen

Den mumsiga lunchen

One Comments to “Ett litet blogginlägg”

  1. Men jag går ju in å kollar hela tiden om du skrivit nåt nytt! Man ha väl sina ups and downs, och din fot har ju varit skit länge nu! :sad:

    Mycket mumsiga bilder du bjuder på iaf 😀 Blir så himla sugen på kantareller!!

    Pöss

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)