Hem » Gallerier, Mitt liv » Äntligen får jag snart säga äntligen

Äntligen får jag snart säga äntligen

30 september 2010

Whooooo nu har vi betalt hela resan till Egypten… ahh kan knappt fatta att vi faktiskt äntligen efter snart 4år ska åka någonstans bara Stefan och jag… weeee det kommer bli så skönt. Gör absolut inget att en kollega till syrran sagt att Makadi Bay och Hotell Grand Makadi är det bästa stället hon varit på :mrgreen: Längtar längtar längtar och det är knappt någon tid kvar alls, inte ens två månader :mrgreen: bara 48 dagar :mrgreen:

Vår skojkalender

Känns iofs lite jobbigt också eftersom det är tänkt att ett färdigt utkast av uppsatsen ska vara inne den 15 november… huh… så ur den synvinkeln kan ju tiden få gå långsamt. Ska snart åka iväg och göra min första pilotstudie, spännande att se hur det går, mycket att tänka på exv hur jag ska sitta, kommer kassörskan vilja att jag sitter bakom henne…

Inga kommentarer to “Äntligen får jag snart säga äntligen”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)