Hem » Mitt liv » Trevliga grannar

Trevliga grannar

27 augusti 2010

Stefan kom hem för ett tag sedan och berättade att han blivit inbjuden av vår nya granne mittemot på ett litet partaj. Vi träffade honom för första gången i tisdags nere vid postlådorna, av amerikanskan att döma tycks han vara från staterna.

Fatta va skoj, vi har verkligen inte haft kontakt med någon av våra grannar sen vi flyttade hit. Han eller Steven som han heter sa att han bjudit in några av sina utbytesstudentpolare, kan nog bli riktigt skoj… måste leta fram Engelskan igen.

Känns i och för sig lite nervöst också eftersom vi inte känner någon av de, tänk om de kommer från nån konstig sekt och vill offra oss till sin blodtörstiga gud :roll:. Fast å andra sidan är de ju också nyinflyttade och förmodligen alla andra gäster också så alla lär sitta i samma båt.

Ska hur som helst bli kul att få träffa lite nytt folk, härligt med lite spontana happenings :razz:

Inga kommentarer to “Trevliga grannar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)