Hem » Mitt liv » Swischhhh iväg

Swischhhh iväg

18 augusti 2010

Oh skickade just iväg en till version av min uppsats till min handledare. Har blivit en långdragen affär det här för mig, för er som inte vet så är det min B-uppsats i religion det handlar om. Den ”borde” ha varit färdig ht 08 men som så mycket annat i livet blir det inte som man tänkt sig.

Nu hoppas jag bara på att han kommer svara kvickt att ojoj vilken briljant uppsats! Du behöver inte lägga ned en endaste sekund till på denna, faktum är att vi kommer att ge dig en ansenlig summa pengar eftersom du gjort den så exceptionellt bra, vilket bidrag till forskarvärlden… hipp hipp hurra

:lol: kanske inte kommer gå till riktigt så men visst vore det skönt att bara vara färdig, speciellt eftersom jag ska skriva C-uppsats nu i höst.

2 kommentarer to “Swischhhh iväg”

  1. Hehe, de hade inte varit helt fel å få en sån kommentar iof :smile:

    Hoppas det går bra! Vet hur det är med sånt som drar ut på tiden!! Och fy va trist de e å va klar me exjobb allt nu men ändå inte kunna ta ut examen för man ha en himla skitgrej kvar, blä :sad:

  2. hmmm.. man kanske borde sätta fart med sin C-uppsats…

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)