Hem » Mitt liv » morr morr

morr morr

16 augusti 2010

Funderar över varför mitt universitet inte kan göra det lika smidigt med schemat som Stefans universitet gör, han behöver bara trycka på en knapp så läggs det elektroniskt in i vår kalender. Nej då jag måste sitta för hand och försöka tolka deras konstiga upplägg och fundera över vilken tid som egentligen gäller…

…noteras bör kanske att vi båda går på samma universitet men jag tillhör stenåldersinstitutionen som inte ens vet hur man lägger upp tentorna på hemsidan… morr morr livet är för kort för att hålla på med detta… jag blir gråhårig och foten värker i protest i takt med den pulserande venen i min panna… gah

One Comments to “morr morr”

  1. Så går det tydligen när man inte pluggar på en datainstitution. Det konstiga är att samma universitet inte har samma stödsystem överallt. Det måste nog vara så att SU IT & Media inte har lika bra koll som DMC på DSV… :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)