Hem » Mitt liv » Doh!

Doh!

23 augusti 2010

Ojojoj jag har tydligen överskattat min intelligens nivå… jag är blåst. Vadan detta? tänker då ni. Jo jag ska berätta vad jag har pysslat med den senaste timmen. Jag G-talkade med Stefan och han skickade några länkar till resor och hotell. Vi har ju planerat att åka utomlands i höst, jag gick i alla fall igång på detta och började kolla datum osv. Sen försökte jag få reda på huruvida All Inclusive ingick i priset och vad saker och ting överhuvudtaget kostade… detta var för att uttrycka det fint ganska komplicerat, min irritations nivå låg strax över stratosfären… efter ett antal omsökningar och fuskbokningar så hade jag helt plötsligt vips bokat en resa till Egypten för 19460 pix… :shock:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa var min känsla. Det var ju inte riktigt så det skulle gå till, det behövs ett visst mått av ”gåochfunderaifleradagarochvridaochvända” Jag fick plötsligt ett magsår lika stort som Texas… HUR KAN MAN VARA SÅ DUM?????!!!!!! Jag måste helt enkelt ta mig en funderare om jag är lämplig att vistas bland folk, vem vet vad som kan hända… jag kanske köper en bil eller donerar min högerarm… gah. Som tur är det ingen fara på taket, jag ringde Ving och uttryckte min panik. Hon sa att vi har inte bundit upp oss på något innan vi betalat, vill vi inte ha den är det bara att inte betala… puh… dock är jag fortfarande traumatiserad och faktum att jag är en idiot kvarstår… … bortser man från detta så verkar resmålet faktiskt ganska bra, jag har ju kollat upp det såhär i efterhand. Jag var i alla fall såpass klar i huvudet att jag valde bra datum också. Det visade sig sen också att All Inclusive ingår… så det kanske slutar med att vi väljer denna resa i alla fall, om nu Stefan beslutar sig för att våga fortsätta leva med mig.

Ojojoj

Nu ska jag åka och simma… måste komma ihåg att förvarna all personal på badhuset om att jag kommer så att de i god tid kan få ut alla andra badgäster ur byggnaden… den kan nog också vara bra att be en livvakt stå vid kanten och påminna mig om att andas.

Inga kommentarer to “Doh!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)