Hem » Mitt liv » B-town tha place to be

B-town tha place to be

Hej hopp alla glada! Har inte hunnit skriva en rad här på bloggiloggen förens nu, kan säga att de senaste två veckorna varit ganska så hektiska. Plus att jag tog inte med mig min egen dator eftersom jag tyckte det var för tungt så jag har fått låna min kära kollegas några gånger men aldrig riktigt haft tid för mer än att kolla mail och fejan.

Jag har det i alla fall väldigt bra här i Brighton, har blivit helt förälskad i denna stad som är hur mysig som helst. Den har lite av allt, bra shopping, en underbar beach och så ligger den en och en halv timme från London. Vad gäller jobbet som språkreseledare så är det kul om än något kaotiskt och oorganiserat, jag har ett gäng underbara ungar. Alla är duktiga och sköter sig (i alla fall så pass duktigt så att vi inte märker om de gör nått bus :mrgreen:)

England är ett härligt land, jag och min partner in crime Johan bor i en super gullig hostfamily. När vi kom så var det redan 5 andra ledare från div land som bodde här så med oss blev vi 8 st plus en utbytesstudent från Kazakstan, han tycks dock vilja implodera så fort man tittar på honom jag brukar således försöka att undvika attt utsätta honom för någon onödig kontakt. Jim och Sarah som vi bor hos är i alla fall supergulliga.

Jag är väldigt glad att vi som ledare också får bo i värdfamiljer för man får uppleva den verkliga kulturen så mycket mer då. Det är så spännande att komma till ett nytt land allt blir som ett litet äventyr, till och med att gå på toa kan vara en utmaning det tog ett tag innan jag lyckades lista ut hur man spolade… jisses, men nu har jag fått till rätta knycken.

Maten är ju också ett helt kapitel för sig, snacka om kolhydratchock för min stackars kropp. Min frukost består av två skivor rostat vitt bröd med smör och jordgubbssylt på, en skål men honungspuffar och honungsloops med mjölk och ett glas juice. Min packed lunch är två skivor vittbröd med smör skinka och ibland ost, en flaska vatten, ett äpple, en påse chips oftast med smakerna prawn cocktail, roast chicken, wuchester sauce eller bbq steak (som att det då helt plötsligt blir mat bara för att det smakar kyckling :roll:) och en chokladbit. Middagen brukar vara lite bättre men det är istället hur mycket mat som helst och alltid efterrätt, vi kan inte riktigt välja portionsstorlek eftersom hon lägger upp åt oss , det är bara att äta efterom man oftast är vrålhungrig och det är ganska oartigt i detta land att inte äta upp. Jag är ju ganska enkel när det gäller mat eftersom jag gillar allt men denna kost ändå inte riktigt vad jag är van vid, värst är nog att den är så fattig på näring, äpplet är det närmsta man kommer vitaminer. Detta gör att jag blir väldigt trött hela tiden.

Idag har jag varit hemma hela dagen eftersom det inte varit några konkreta aktiviteter och så är jag krasslig plus att min fot har bestämt sig för att frysa ut resten av kroppen. Jag hade ju ont redan innan jag åkte och det har inte blivit bättre av allt traskande upp och ned för Brightons gator. Värst är det på morgonen den ser ganska skrattretande ut faktiskt, helt svullen och pektån är som en prinskorv.

Min värdmamma har jobbat som sjuksyrra och när hon kikade på den sa hon nått om inflamerade närvändar och operation… jippi… hoppas att det bara är en liten inflamation som kommer att gå över snart, känns inte som ett toppen upplägg inför tjejmilen precis. Visst hade jag avfärdat tanken på att kunna springa pga av mitt idiotknä men jag trodde åtminstonde att jag skulle kunna gå, men men än så länge är det ett tag kvar… hoppas hoppas. Jag är ett måndagsexemplar, men ett måndagsexemplar med ett glatt humör i alla fall :razz:

Nu ska jag gå och lägga mig i mitt puttinuttiga rum och titta på min puttinuttiga tv.

One Comments to “B-town tha place to be”

  1. Min snutt! Längtar tills du kommer hem så jag får ge dig riktigt bra mat och ta hand om dig! Mitt sköna måndagsexemplar!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)