Hem » Mitt liv » tillbaka till rötterna

tillbaka till rötterna

Åh är hemma i Sundsvall nu och det är så skööööönt. Man kan faktiskt andas här och sova på nätterna, det är en helt annan värme, inte det fuktiga kvava helvetet som är i Stockholm. Igår när jag gick från jobbet mot bussen så var det så fuktigt i luften att det började småregna trots att solen sken, helt sjukt.

Det är så härligt varmt men friskt här uppe, vaknade i morse av att det öste ned uppfriskande regn så nu skiner solen och luften är klar. Plus att det är så mycket frodigare och grönt här, hemma i Stockholm blommade ju alla blommor ut för en månad sen och ängarna liknar mer en stäpp.

Sundsvall i the shit helt enkelt!

I eftermiddag ska vi susa iväg med susvagnen till Norrfällsviken, åh så skönt det ska bli att komma bort lite och få bada. Jag har inte badat en enda gång i sommar, helt sjukt jag som älskar att bada, men jag har bara jobbar och innan jag jobbade så var det så kallt.

Det enda som är negativt är att Stefan inte är med utan han är fast hemma i värmetropikkvavfukthelvetet som är Stockholm, så jag sänder en sval tanke till honom och alla er andra som också är fast där nere :)

2 kommentarer to “tillbaka till rötterna”

  1. Det var så varmt att jag inte kunde somna före klockan 2 imorse… och upp och jobba klockan 9 😕 Funderar på att flytta hem till Mamma en stund om de har bättre väder, där har de iaf 2 luftkonditioneringssystem som jag kan njuta av så att man inte kvamnar av i värmen och inte får något gjort alls.

    Antingen det eller så köper jag en AC.

  2. Jag håller med!! Jag som ha massa att göra också, det är ju helt omöjligt att koncentrera sig alls i den här värmen :sad:

    Tycker absolut du ska åka hem till mamma Stefan! Små äckliga lägenheter är inte bra.. Själv spenderade vi lördag till tisdag i Eriks föräldrars lägenhet då vi var hundvakt, fet balkong precis vid vattnet så dfet fläktar hela dagen, underbart! :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)