Hem » Mitt liv » Hej jag heter Maria och jag är en . . .

Hej jag heter Maria och jag är en . . .

… aktivitetsjunkie. Nu var det flera timmar, dagar och år sedan jag gjorde något eller träffade en massa människor och hade roligt… *suck jag känner mig så uttråkad så att jag inte har kraft att gå och lägga mig… snälla nån jag behöver en fix, är det nån som vill hitta på något kul?… picknick kanske?… gå på stan?… gahhhh

… bara en knapp månad av sommaren har gått och jag behöver redan läggas in på rehab. Syrran ringde i dag när jag jobbade så jag inte kunde svara, det första jag tänkte när jag såg att det var hon var ”Oh hon kanske vill komma hit, så kan vi göra något kul”

Kan man bli bakis av att ha för mycket roligt?… dagens I-lands problem :mrgreen:

Inga kommentarer to “Hej jag heter Maria och jag är en . . .”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)