Hem » Gallerier, Mitt liv » Hanna +Fredrik = sant

Hanna +Fredrik = sant

Skrev denna i söndags men eftersom servern låg nere kunde jag inte posta.

Oh vilket fantastiskt bröllop Hanna och Fredrik hade i lördags, helt magiskt så klart. Hennes klänning var så fin och jag är otroligt imponerad över att hon sytt den själv, så enkel och så fin. Vädret var toppen, inget regn utan strålande sol. Kul var att prästen som utförde vigseln var vår gamla konfirmationspräst Gunnar Kvist, jag gillade honom starkt back in the days och har alltid sagt att den enda anledningen till att jag skulle kunna tänka mig ett kyrkligt bröllop vore om han viger oss.

Hejdundrans fest blev det också, vi var hemma vid halv fyra på morgonen. Men jag insåg ganska snabbt efter att jag vaknat en aning skakig och väldigt törstig att vi var illa utrustade för en bakisdag i Åse. Vi hade ingen cola och utkörning är ju inte att tänka på så långt ute på landet, då hade jag fått ringa farbror Roland och be honom köra ut åt oss :)

Det var väldigt kul att få gå på ett annat bröllop, med det menar jag att de senaste bröllopen jag varit på har ju varit mina syskons och då har jag ju varit involverad upp till armbågarna. Här var jag ju “bara” gäst och där för att delta, vilket kändes lite ovant måste jag säga :) men lite var jag ju med och fixade förstås. Vi gjorde en affisch med foton på brudparet med en liten finurlig rebus och så under festen höll jag i en lek för brudparet som blev en succé. Det var den här klassiska frågeleken “Vem i förhållandet… mest”, men istället för att de fick hålla upp skor så hade jag gjort skyltar med en bild av deras huvuden på som de fick hålla upp, leken lockade till många skratt i alla fall och brudparet verkade uppskatta det.

Kul med att gå på bröllop är ju också att man får fundera så mycket på sitt eget, hur jag vill ha det osv. En sak som jag definitivt kommer att ta med mig från Hanna och Fredriks är vickningen som bestod av delikata korv med bröd som vi fick mumsa på vid tvåtiden :) Det som var lite speciellt men deras bröllop var att de hade ingen tårta utan en chokladboll och pralinbuffé istället, annorlunda men genialt eftersom varken Hanna eller Fredrik tycker om tårta så det vore ju ganska konstigt om de skulle ha en. Bröllop är verkligen så personligt och privat fast tillsammans med alla gäster samtidigt. Det var lite roligt att de hade ett band också, live musik blir ju kanske lite begränsat men också mer närvarande och påtagligt.

Sen kom jag och Stefan överens om också att vi ska ha två bröllopsnätter, vi ska alltså boka rummet i två nätter istället för en. Detta så att vi kan festa loss med våra gäster hur länge vi vill men också kunna faktisk vara i och njuta av bröllopssviten utan att vara bakis.

Jag tycker bröllop är så fantastiskt för det är så vackert och fint, alla är på bra humör och glada. Sen blir det ofta en rejäl fest också där alla generationer deltar och umgås, man får träffa så många nya människor. Jag gillar det här konceptet att folk från olika håll samlas kring brudparet och är med och utformar en av det viktigaste dagarna i deras liv.

Hurra för bröllop och hip hurra för Hanna och Fredrik!

4 kommentarer to “Hanna +Fredrik = sant”

  1. Fiiiiiint!!! :smile:

  2. Åh!! Vilka grymma bilder Stefan tagit!! Superfina och roliga :smile: Tycker verkligen att han lyckats fånga kvällen som den var! Hanna är så himla vacker och ser så himla glad ut hela tiden :smile:

  3. Ser fram emot å få alla sen förresten 😉

  4. Måste bara säga att jag håller med Sara om att bilder var jättefina och att de fångade kvällen så som den var :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)