Hem » Bästa tipsen, Gallerier » Bästa sättet att umgås!

Bästa sättet att umgås!

Bästa tipsen

Känner bara att jag måste slå ett slag för något helt fantastiskt mysigt och underbart, något som helt klart är min grej i sommar… nämligen att picknicka. Det är nog bland det bästa sättet att umgås och så enkelt, det enda man behöver är en filt, trevligt sällskap, mat och så lite sol.

Det har blivit en hel del picknickande denna sommar och jag vill bara mer. Det bästa är att det behöver inte vara så komplicerat, när vi ska äta middag här hemma så blandar vi bara ihop allt i en skål och tar med oss det ut eller när om man är flera så är det bara att köra knytis, alla tar med sig något litet så blir det mycket och enkelt. Inte glömma rosévinet heller förstås det är ju ett måste, i alla fall i glada vänners lag ;-)

Så ut med er nu alla och sätt er på en filt och mys!

Lite bilder från en alldeles speciellt fantastisk picknick :cool:

2 kommentarer to “Bästa sättet att umgås!”

  1. Hehe, utifrån bilderna kan man tro att vi bara åt massa ”godis” :smile:

  2. ja jag vet men vi tog aldrig några bilder på den faktiska maten vi åt :mrgreen:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)