Hem » Mitt liv » Sommar sommar sommar

Sommar sommar sommar

Nu var det länge sedan jag skrev här, har varit så mycket plus att Stefan bytt server så som ni märkt har bloggen legat nere också.

Späckat schema, så ser mitt liv ut. Man tänker ju det när man slutar skolan att o så skönt att få ett avslappnande sommarlov… men det blir ju sällan så. Fast det är ju mest roliga grejor och så försöker jag jobba så mycket jag bara kan.

Till helgen ska vi på bröllop i Sundsvall. Det är en gamla tjejkompis från Bergsåkershögstadietiden som ska gifta sig. Känns konstigt på ett sätt att en av mina jämnåriga kompisar ska gifta sig… det går inte att komma ifrån att vi är vuxna nu.

Igår så kom min kusin Hanna ned eftersom hon vunnit biljetter till Twilight Fan Event. Hennes kompis kunde inte gå så hon frågade mig om jag ville gå. Visst tänkte jag kan ju bli kul och så är det ju gratis…. hehe vi fick kanske något av en chock när vi kom dit eftersom det svämmade över av fjortisar som skrek och stapplade fram i sina korta kjolar och höga klackar. Tur säger jag bara att jag hade öronproppar med mig och att Hanna hade lite godis i väskan så att vi överlevde kvällen.

Det var helt bissart när kändisarna från filmen kom ut på scenen. Publiken skrek, svimmade och grät om vart annat… jag och Hanna bara gapade. Säger bara det att tur att hon inte vunnit biljetter som innebar att vi skulle träffa de personligen, kunde ha blivit lite pinsamt med tanke på att jag inte ens sett andra filen :lol:

Nu ska jag sätta mig i soffan, titta på project runway, och mumsa på melon/persika/nötter.

Hurra för det fina vädret förresten! Hoppas att det håller i sig över helgen uppe i Sundsvall också.

2 kommentarer to “Sommar sommar sommar”

  1. Förlåt för att bloggen legat nere, men nu är allt fixat som det ska vara igen. 😛

  2. IT-avdelningen: Ja, jag var lite orolig där ett tag 😉 tur att du fixade det :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)