Hem » Mitt liv » new cell for me

new cell for me

Fick mitt brittiska telefonkort och nr: 00447799857328… sug på den ni! Hur f*n ska jag kunna komma ihåg det? Galet långt, hur kan det komma sig att man behöver så många siffror… måste vara för att de är så många som bor i England.

Längtar verkligen till att jag ska åka, det kommer bli så kul! Och framförallt spännande, vilken upplevelse. Hoppas bara att jag får söta och snälla barn som jag ska vara vuxen med. :razz:

Idag är jag väldigt nära sommarlov för att tala om något annat. Skrev typ klart tentan, nu ska den bara få mogna lite till imorgon för korrekturläsning osv. Känns väldigt skönt måste jag säga. Det är mycket roligt som händer denna sommar även om största fokuset kommer bli att få jobba så mycket som möjligt så att vi kan åka utomlands till hösten. Visst har vi sparat ihop en rejäl sudd redan men det vore skönt att pumpa upp bufferten lite innan också, för den känner sig pinsam.

Imorgon ska det bli riktigt mysigt eftersom vi ska avslutningspicknicka med klassen, hoppas bara på fint väder.

Innan ska jag på magnetröntgen i Sabbatsberg och lysa igenom knät. Jag var ju till doktorn och han bände och vred så att det blev bättre men nu har det kommit tillbaka igen tråkigt nog… dumming knä! Hoppas att de hittar något som går att medicinera bort, snabbt och kvickt.

Nu ska jag gå och hjälpa min älskling att laga mat, vi hittade en påse med älgkalvbiff i frysen så det blir riktigt lyxigt idag.

Ha de gött

3 kommentarer to “new cell for me”

  1. Det är faktiskt bara en siffra längre än vad vi har i sverige, men eftersom det är ett internationellt nummer tillkommer 0044 vilket är fyra siffror till.

  2. Jag hittar då aldrig en påse älgkalvbiff i min frys….fuskigt!

  3. …och du, ring mig om du glömmer bort ditt nya nummer för det fastnade direkt 😉

    // tjejen-med-sifferminne :smile:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)